© – en dag i studion med Butch

© – en dag i studion med Butch.

När det gäller produktionen har vi inga gränser. Den här dagen arbetar vi sida vid sida med med er och vi ser till att alla era behov möts med kreativitet och passande lösningar.

© – en dag i studion med Butch – ni checkar in på morgon och checkar ut framåt kvällen. Då med en ny hemsida.. ev. grafisk profil och vad ni nu kan tänkas behöva. Vid större produktioner förbereder vi oss mer och en dag kan behöva blir två. Vid mindre produktioner hinner vi allt och mer därtill på en dag.

© – en dag i studion med Butch.

Vi börjar med ett inledande möte där vi ringar in era behov, målet med vad vi skall göra och pratar om idéer kring utförande. Då bokar vi dagen vi registrerar domainnamn, bokar webhotell om ni inte redan har dessa. Sen förbereder ni er på ert håll och vi på vårt håll inför…

© – en dag i studion med Butch.

En heldag tillsammans i vår studio. Vi möts på morgon och Minna presenterar upplägget för dagen. Elisabeth fotograferar, filmar om så skall ske.. vi kommer sitta i workshops och skapa texter, rubriker, sökord.. vi pratar google – optimering, branding, mål och mening med er verksamhet.

Efter lunchen är det full produktion och siten börjar ta form. Det som eventuellt behöver införskaffas som rekvisita handlas in.. några kanske åker med kameran till location för en specifik bild till förstasidan .. medans produktionen av hemsidan tickar på.

Framåt eftermiddagen skall sidan börja ta form. När kvällen kommer så rullar sidan ut.

© – en dag i studion med Butch är slut.

jobb@butch.se = boka ett förutsättningslöst möte 

Följ Butch på Facebook